cadeautips voor de feestdagen
De feestdagen komen er weer aan en dat betekent een periode vol met cadeaus. Omdat er enorme drukte wordt verwacht met online aankopen voor de feestdagen, begin ik alvast op tijd met het delen van een aantal cadeautips. In dit artikel deel ik 5 cadeautips voor de feestdagen. Kijk je mee?

handtas violet hamden

Sieraden van Violet Hamden

Als eerste ga ik beginnen met deze items van Violet Hamden. Violet Hamden heb ik sinds kort ontdekt en ik vind het nu al een heel tof merk. De producten die ze hebben zijn betaalbaar en zien er naar mijn idee prachtig uit. Violet Hamden heeft o.a. sieraden, horloges en handtassen (waarvan ik er straks nog een laat zien).

sieraden violet hamden review
Hier zie je twee mooie ringen die ik heb van Violet Hamden. Ze zijn van echt zilver en je hebt ook goudkleurige varianten. Ze zijn heel subtiel, maar daardoor ook heel mooi te combineren met elkaar. Wat ik heel mooi vind aan de sieraden van Violet Hamden, is dat ze geleverd worden in een luxe doosje. De ringen op de foto zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 19,95.

cadeautips voor de feestdagen

Sieradenopberger

Vind je het lastig om te bepalen wat voor sieraden iemand mooi vind? Dan is een sieradenbox of -etui ook een goede optie. Deze heb je ook van het merk Violet Hamden, maar hier op de foto zie je een variant van Isabel Bernard. Van dit merk liet ik al eerder een hele mooie tas zien op mijn blog.

In deze etui kan je een groot deel van je sieraden opbergen. Het etui wat je hier op de foto ziet is daarnaast ook nog eens heel handig om mee te nemen voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Deze sieradenetui is verkrijgbaar voor een prijs van € 27,95.

handtas violet hamden

Tassen

Mij zou je sowieso altijd blij kunnen maken met een nieuwe tas. Ook hier zie je weer een prachtige tas van het merk Violet Hamden. Een leuke handtas met gouden details en een glanzend krokodillen printje. Zoals ik eerder benoemde is Violet Hamden betaalbaar, maar denken ze wel om de luxe details. Zo krijg je bij deze handtas ook een dustbag meegeleverd.

ucon acrobatics tas
cadeautips voor de feestdagen
Met een praktisch cadeau zul je ook veel mensen blij maken. Met mijn nieuwe aanwinst van Ucon Acrobatics ben ik dan ook onwijs blij. Het is een hele praktische rugzak met daarin een groot laptopvak geschikt voor mijn MacBook 15 inch. De tas is heel praktisch, spatwaterdicht, bevat veel vakjes en is erg licht in gewicht. De tas is verkrijgbaar in meerdere kleuren voor een prijs van €63,95.

cadeautips voor de feestdagen

Black Friday korting

Deze week is er extra korting bij Brandfield want het is deze week natuurlijk Black Friday. De prijzen in dit artikel zijn de prijzen op het moment van schrijven. Kijk voor de actuele prijzen op de website.

Hopelijk heb je inspiratie kunnen opdoen door dit artikel en heb je misschien wel leuke nieuwe merken leren kennen. Bij Brandfield verkopen ze ontzettend veel verschillende merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Michael Kors, Cluse, Swarovski en nog veel meer.

De items uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.