Make-up Nieuws & Geruchten Januari 2021
In dit artikel deel ik met je het laatste make-up nieuws van de afgelopen tijd. Ik laat je weten welke lanceringen eraan komen of welke producten nieuw in de (online) winkels liggen.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?


Lees hieronder het artikel of bekijk de video hierboven waarin ik alle make-up nieuwtjes en geruchten aan je laat zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Nederland

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Het eerste make-up nieuws is van Maybelline. Maybelline komt met een nieuwe mascara. In Amerika is deze al gelanceerd en daar is het een onwijs grote hit! Hij belooft volume te geven en ‘sky high’ lengte. Vanaf maart zal deze mascara verkrijgbaar zijn voor een verwachte prijs van € 17,50.

Make-up Nieuws & Geruchten Januari 2021

Path McGrath bij Douglas

Steeds meer toffe merken komen naar Nederland en we hebben er weer een nieuwe bij. Het merk Path McGrath is namelijk verkrijgbaar bij Douglas! De producten zijn qua prijs vrijwel gelijk aan de originele webshop en het scheelt dat je de producten nu onwijs snel in huis hebt! Het grootste deel van de collectie is inmiddels verkrijgbaar. Nu hoeven we niet meer lang te wachten op onze bestellingen en hebben we het super snel in huis.

Make-up Nieuws & Geruchten Januari 2021

Huda Beauty Foundation met nieuwe formule

De Huda Beauty Faux Filter Luminous Matte foundation is terug! De foundation is qua formule vernieuwd. De foundation is volledig dekkend, bevat lang houdende eigenschappen (die de foundation al had), maar nu ook met een 24 uur durend, flexibel draagcomfort, een stralende, matte finish en … geen parfum. De foundation is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor een adviesprijs van € 39,95.

Make-up Nieuws & Geruchten Januari 2021

Make-up nieuws: Urban Decay Nieuwe Foundation

Urban Decay is gekomen met een nieuwe foundation, namelijk de Urban Decay Stay Naked HydroManiac Foundation. Deze foundation is medium dekkend en geeft 24 uur lang hydratatie. De foundation bevat Kombucha extract en Marula olie wat helpt voor de hydratatie. De foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren voor een prijs van € 30,- bij Ici Paris XL.

Mac moonstone masterpiece

MAC Moon Masterpiece collectie

Er is weer een nieuwe Limited Edition van MAC, namelijk de Moon Masterpiece collectie. De collectie bevat een prachtige highlighter, een blush, oogschaduwpalette en verschillende lipproducten en is speciaal voor de Lunar New Year oftewel: Maannieuwjaar. Het is inmiddels al verkrijgbaar via de website van MAC en Bijenkorf en de prijzen variëren tussen €20,50 voor een lipstick tot €40,- voor het oogschaduwpalette. Bekijk bovenstaande video om meer afbeeldingen van de collectie te bekijken.

Make-up Nieuws & Geruchten Januari 2021

Make-up nieuws: Nieuwe Anastasia Beverly Hills Producten

De nieuwe producten van ABH zijn verkrijgbaar! Anastasia is gekomen met een nieuwe highlighter, twee nieuwe lipglosses en een brow gel. De producten zijn inmiddels al verkrijgbaar via Douglas, maar op dit moment helaas alweer uitverkocht. Je kan je mail op de website achterlaten zodat je op de hoogte wordt gehouden als hij weer op voorraad komt.

guhl shampoo bar

Make-up nieuws: Guhl Shampoo Bar

Het laatste make-up nieuws gaat over Guhl. Steeds meet merken zijn heel bewust bezig met duurzaamheid. Ontzettend goed! Veel merken zijn gekomen met shampoo bars. Naar mijn beleving zijn er nog niet veel shampoo bars beschikbaar die makkelijk verkrijgbaar zijn, tenzij ik natuurlijk niet van het bestaan wist. Guhl heeft nu twee shampoo bars in het assortiment. De verpakking is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en de shampoo bars bevatten geen plastic. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, ook de shampoo zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan een Guhl shampoo bar tot 38 haarwassingen gebruikt worden. De Shampoo bar is verkrijgbaar in twee varianten: Nature Repair & Langdurig volume. Verkrijgbaar voor een prijs van: € 9,99

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

— Lees ook: Essence online kopen! Het kan bij deze webshops