sieraden cadeau
Het is inmiddels alweer bijna Valentijnsdag en misschien wel voor jou een reden om opzoek te gaan naar een cadeau voor je geliefde of misschien juist voor jezelf. Ik ben van mening dat je iedere dag moet laten blijken dat je van iemand houdt, maar toch ben ik ook weer die persoon die elk jaar weer opzoek gaat naar een leuk cadeau. In deze blogpost deel ik de leukste sieraden van het moment die je cadeau kan doen voor Valentijnsdag.

Welke kleur sieraden moet ik kiezen?

Je kan natuurlijk iedere kleur dragen die je wil. Als je toch graag wil weten welke kleur goed past, moet je er eerst achter komen wat voor ondertoon de huid heeft. Er zijn hier speciale kleuranalyses voor, maar je kan het ook makkelijk zelf checken. Kijk eens naar je aderen aan de binnenkant van je pols. Zijn je aderen blauw van kleur dan heb je een koele ondertoon en staan zilveren sieraden je beter. Zijn je aderen meer groen van kleur, dan heb je een warme ondertoon en staan (rosé)gouden sieraden je beter.

valentijnsdag sieraden

Maak je sieraden persoonlijk

Een cadeau gaat natuurlijk altijd om het gebaar, maar wil je het nét wat specialer maken? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Kies bijvoorbeeld voor een ketting of armband met een jouw vingerafdruk. Je kan kiezen voor een subtiel rondje, maar je kan eventueel ook nog een letter of naam erbij laten graveren.

earcuff

Earcuffs

Earparty’s zie je tegenwoordig steeds vaker. Oren die helemaal gevuld zijn met verschillende oorbellen en piercings. Een earcuff is het perfecte sieraad als je niet zo zeker bent van een piercing. Het ziet eruit als een piercing, maar eigenlijk het gewoon een ringetje die goed blijft zitten en die je makkelijk weer uit kan doen. Op deze manier kan je vaak en makkelijk wisselen van sieraden zodat je altijd een unieke look hebt.

zilveren oorbellen

Oorbellen voor een earparty

Net had ik het al even over een earparty, maar bij een echte earparty kunnen natuurlijk de oorbellen niet ontbreken. Voor een leuke earparty kies ik zelf altijd voor sieraden van groot naar klein (afhankelijk van hoeveel gaatjes je hebt). In het eerste gaatje doe ik een leuk ringetje, in de tweede een kleiner ringetje en in de derde een klein knopje. Hierboven heb ik een aantal mooie voorbeelden van Mostert Juweliers. Bekijk hier al hun zilveren oorbellen.

valentijnsdag cadeau

Necklace Party

Ook bij kettingen zou je een ‘party’ kunnen houden door meerdere kettingen samen te dragen. Dit is bijvoorbeeld heel mooi door een korte grove schakelketting te combineren met een subtiele langere ketting. Natuurlijk kan je ook een ketting op zichzelf dragen.

De sieraden die ik deze blogpost laat zien zijn of 14-karaat goud of 925 zilver, maar vrijwel alle sieraden uit deze blogpost zijn verkrijgbaar in beide materialen. De sieraden uit deze blogpost komen van Mostert Juweliers. Inmiddels bestaan ze al meer dan 50 jaar. Ze hebben een onwijs groot assortiment op hun website met ook merken als Buddha to Buddha, Pandora, Zinzi en meer.

Hopelijk heeft deze blogpost je wat inspiratie gegeven. Nu is het aan jou om een tof cadeau te kiezen. Welke tip is jouw favoriet?