sephora bestellen Nederland
Hoe bij Sephora bestellen in Nederland? Toen de winkel Sephora Nederland verliet was dat echt even slikken. Inmiddels jaren verder is Sephora nog steeds niet terug, maar hoe kan je nou de toffe merken bestellen in Nederland? In dit artikel geef ik je een aantal tips!

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

sephora bestellen Nederland

Bestellen bij Sephora Fr

Als eerste tip wil ik je meegeven om bij de Franse Sephora te bestellen. Bij deze webshop kan je alle Sephora merken bestellen en naar Nederland laten versturen. De verzendkosten (€13,95) en de levertijd zijn wel wat hoger/langer, maar dat is het zeker waard. Ze maken het je bij de Franse Sephora website helaas niet makkelijk, want de hele website is in het Frans. In een blogpost op mijn blog leg ik je stap voor stap uit hoe je bij de Franse Sephora kan bestellen.

Net over de grens: Sephora Duitsland

Sephora zit nog steeds gevestigd in Duitsland en dat zelfs met meerdere filialen. Er zitten genoeg Sephora filialen nét over de grens in Duitsland. Zo zit Sephora o.a. in Düsseldorf, Oberhausen en Aachen. De Sephora zit vaak gelegen bij nog veel meer toffe en grote winkels. Als je dus een keer een dagje wil shoppen, dan zou ik de Duitse steden zeker eens overwegen. Afhankelijk van je locatie, kan je al binnen een uur bij de Sephora zijn.

sephora bestellen Nederland

Merken van Sephora bestellen

Nu is er natuurlijk nog wel de vraag waar je alle merken allemaal kan bestellen. Hieronder heb ik een lijstje met allemaal linkjes waar je de merken het makkelijkst kan bestellen. Mocht je nog aanvullingen hebben, schroom niet om een comment achter te laten.

Becca (verdwijnt vanaf september 2021)
Benefit
Charlotte Tilbury
ColourPop
Fenty Beauty
Huda Beauty – The Beauty Editor en Ici Paris XL
Hourglass
KVD Beauty
Natasha Denona
Tarte
Too Faced
Urban Decay

sephora bestellen Nederland

Komt Sephora in Nederland?

Hoewel we niet in de toekomst kunnen kijken, we kunnen wel een gokje wagen. Persoonlijk denk ik dat Sephora niet meer gaat terugkeren naar Nederland. Persoonlijk denk ik wel dat Sephora te vroeg is weggegaan in 2012, want de jaren daarna kreeg ik pas de indruk dat make-up meer een ‘ding’ werd in Nederland. Het heeft jaren geduurd voordat sommige merken eindelijk verkrijgbaar waren. Er zijn nog een aantal merken die ik mis in Nederland, maar ik zie zeker potentie dat winkels als Douglas of Ici Paris XL deze in hun assortiment nemen. Denk hierbij aan tarte of ColourPop.

Helaas is er Sephora winkel meer in Nederland, maar zijn er zoals je ziet nog genoeg plekken om je favoriete beauty merken te bestellen! Good luck met bestellen!